Táplálkozás

Beszélünk a tápanyagok jelentőségéről várandósság idején, és a szülést követően. Nagyító alá vesszük, hogy milyen az evési rutinod most, és elmondod hova szeretnél eljutni, mi a célod, én ehhez igazítom a folyamatot.

Ha erre igényed van közösen feltárjuk az étkezési szokásaidat, evésnaplót írsz, amit elemzünk. Röviden bevezetlek az alapelvekbe, melyek alkalmazásával a testedet segíteni tudod abban, hogy erőre kapjon, energikus legyen, és Te is jól érezd magad a bőrödben. Mindenki egyedi – ezt vallom, és ezt alkalmazom, így nincs olyan étrend, ami mindenkinek kivétel nélkül megfelelő lenne. Ha szükség van változtatásra, akkor azt úgy tesszük meg, hogy a saját preferenciáid mentén haladunk, és apró, kivitelezhető lépésben haladsz, ahogy neked kényelmes és teljesíthető. Én tanítalak, a változás benned van, Te fogsz megdolgozni érte.

*Nem vagyok orvos, se dietetikus. A táplálkozással kapcsolatban nem orvosi tanácsot adok. Diagnosztizálást nem végzek. Az oldalamon található minden információ oktatási jellegű, edukációs célú. Az oldalon megjelenő írások nem tekinthetők orvosi tanácsnak, diagnózisnak. Amennyiben az adott eset a kompetencia határomon túlmutat szakértőhöz, szakorvoshoz küldelek konzultációra. Mindig konzultálj háziorvosoddal vagy szakorvossal, ha az egészségeddel kapcsolatos problémát észlelsz.