Szolgáltatásaim

Közös munkánk során támogatlak abban, hogy hatékonyan kapcsolódj a testedhez, tudatosan mozogj, energikusnak és magabiztosnak érezhesd magad, amikor arra a csodás napra, gyermeked érkezésére készülsz, és amikor elkezdődik életed új fejezete, teszem mindezt úgy, hogy mindkettőtökre figyelek.

EGYÉNI ÓRA

Nőknek

Személyes találkozók, amikor a figyelmem teljes egészében feléd irányul, és feltérképezve az egyéni sajátosságaidat és céljaidat, személyre szabott programot állítok össze neked.

Olyanoknak ajánlom, akik teljesen személyre szabott edukációt szeretnének, valamint kitüntetett figyelemre vágynak. Rugalmas időbeosztással a számodra legmegfelelőbb időpontban tartjuk az órákat.

Kinek szól ez a lehetőség? Minden nőnek:

  • aki tudatosan szeretne mozogni és formába szeretné hozni magát,
  • aki babát szeretne,
  • aki babát vár,
  • akinek már megszületett a gyermeke,
  • aki a szétnyílt hasizom okozta kellemetlenségekkel küzd,
  • akinek gátizom problémája van,
  • aki szeretne újra magabiztosan visszatérni kedvenc sportjához.

Vagyis minden nőnek ajánlom, mert személyre szabott programmal, a sajátosságaidat, egyéni céljaidat figyelembe véve foglalkozom veled.

A privát, egyéni órák, a jelenlegi járványhelyzetre tekintettel, online keretek között elérhetőek. Az online óra előnye, hogy kiiktatjuk az összekészülődés, otthonról elindulás, nagy forgalomban ácsorgás, és az „elkések” stresszt. Nem szükséges az órához igazítanod a baba alvását, etetését, kényelmesen az otthonodban maradva mindent megoldhatsz. Nem kell azon törnöd magad, hogy a munkaidő és a fürdetési idő közé bepréselj még egy tornát is magadnak.

A szolgáltatás ára: 
8.000Ft/alkalom   3 alkalmas bérlet 24.000 ft

Csoportos Órák

Mindful Move Restore Your Core 6 hetes program

Ez a szülés utáni program segít abban, hogy visszanyerd a hasizmok és a gátizom funkcióját. Hatékony, kifejezetten a szülés utáni időszakra tervezett órákkal fokozatosan erőre kapsz, és egyre magabiztosabban érzed majd magad a testedben. Regenerálódsz, erősödsz és visszatérhetsz végül ahhoz az edzésformához, amit korábban úgy szerettél. A szülés utáni időszakra specializálódott korrektív trénerként, három gyerekkel, elkötelezett vagyok a témában. Célom, hogy a testedben magabiztosan és boldogan érezd magad. Bármilyen diszkomfort érzet jelzés számodra, hogy foglalkoznod kell a testeddel. A program a 6. hetes kontroll vizsgálat után (akár tegnap, vagy 6 évvel ezelőtt történt) kezdhető el, ha az orvosod engedélyt adott számodra a mozgásra.

A 6 hetes program tartalma:

  1. héten: Egyéni állapotfelmérés és mozgáselemzés + edukációs workshop csoportban, ahol megtanuljuk az alapokat, beszélünk a várrandóság utáni időszakról, a regeneráció fontosságáról, és megismeritek egymást.

2.-6. héten: Hetente 2 óra teljes testet megmozgató edzéssel online keretek között (így nem kell aggódnod, ha elmulasztasz egy órát, mert a felvételt elküldjük részedre).

Zárt fb-csoport tapasztalatok, mindennapi életvitel ötletek megosztására, közösség építési lehetőség, motiváció.

A program, a jelenlegi járványhelyzetre való tekintettel online formában indul. Későbbiekben, amikor a mindennapok kiszámíthatóbbak lesznek stúdió környezetben is indulnak majd csoportok. Jelenleg, a visszajelzések alapján, ezt a megoldást tartom kivitelezhetőnek és mindenki számára a legbiztonságosabbnak.

 

A szolgáltatás ára: 
6 hét / 12 alkalom (online) – 44.900Ft

Mindful Move Prenatal Strength 4 hetes program

A program célja, hogy erősítsen és jó erőben tartson a várandósságod alatt. Életednek ebben a fontos időszakában a mozgás még nagyobb jelentőséget kap, hiszen aktív életmóddal nem csak a saját, de születendő gyermeked egészségét is pozitívan befolyásolhatod. Fokozatosan felépített program keretén belül készítelek fel egyrészt életed nagy eseményére, a szülésre, másrészt pedig az azt követő időszak kihívásaira, ahol a fizikai erőnléted kulcsszerepet kap majd abban, hogyan tudod energikusan és magabiztosan megélni az első hónapokat. Az órák során azon izmokra fókuszálunk, melyek nagy terhelésnek vannak kitéve 9 hónap alatt, illetve, melyekre igen nagy szükséged lesz, amikor majd ringatod, táplálod, emelgeted, fürdeted… a babát. Szintén hangsúlyt kap az állóképességed fejlesztése, hogy a szülés során tapasztalható „terhelés” már ismert legyen számodra.

A 4 hetes program tartalma:

  1. héten: Egyéni állapotfelmérés és mozgáselemzés + edukációs workshop csoportban, ahol megtanuljuk az alapokat; beszélünk a várandós-mozgásról és arról, hogy mit szabad és mit érdemes kerülni; röviden kitérünk a várandósság élettanára, hogy a miértekre is választ kapj és megértsd a testedben végbemenő változásokat; és megismeritek egymást.

2.-4. héten: Hetente 2 óra teljes testet megmozgató edzéssel online keretek között (így nem kell aggódnod, ha elmulasztasz egy órát, mert a felvételt elküldjük részedre). Az órák egy részében szintén tanítalak majd, és beszélünk a szülést követő időszakról, mely hamarosan érinteni fog téged is, valamint a regeneráció fontosságáról.

Zárt fb-csoport tapasztalatok, mindennapi életvitel ötletek megosztására, kapcsolódási lehetőség másokhoz, motiváció.

A program, a jelenlegi járványhelyzetre való tekintettel online formában indul. Későbbiekben, amikor a mindennapok kiszámíthatóbbak lesznek stúdió környezetben is indulnak majd csoportok. Jelenleg, a visszajelzések alapján, ezt a megoldást tartom kivitelezhetőnek és mindenki számára a legbiztonságosabbnak.

 

A szolgáltatás ára:
 4 hét / 8 alkalom (online) – 29.900Ft

Workshopok és szemináriumok

Edukáció + informatív előadás

A várandós és a szülés utáni mozgás specialistájaként szívesen tartok előadásokat, interaktív workshopokat a témában, mint például a légzés jelentőségét, szétnyílt hasizom regenerálását, várandósság során végezhető mozgás, visszatérés a futáshoz szülést követően. Vedd fel velem a kapcsolatot, amennyiben érdekel téged egy ilyen lehetőség, vagy szervezőként specialistát keresel ezen a területen.

A szolgáltatás ára:
egyeztetés szerint

Privát csoportos órák

Esemény + összejövetel

Privát csoportos óra 5-15 fős női közösség részére. Egy kiváló lehetőség arra, hogy barátaiddal közösen mozogj, tanulj, gyakorolj. Az órát a csoport igényeire és az eseményhez illőre tervezzük. Vedd fel velem a kapcsolatot, ha érdekel ez a lehetőség. Időpont, ár és helyszín megbeszélés szerint.

A szolgáltatás ára:
egyeztetés szerint

Egyéni órák esetén:

3 alkalmas bérlet az első alkalomtól számítva 3 hétig érvényes.

Annak érdekében, hogy a bérletedből ne vonódjon le egy alkalom, amin nem tudsz részt venni, kérlek vedd figyelembe a következőket:
Az óra kezdete előtt legalább 24 órával jelezd kérlek lemondási vagy átszervezési szándékodat.
Ha a lemondási szándékodat ezen időkereten belül nem jelzed, vagy nem jössz el az órára, az alkalom levonásra kerül a bérletedből.

 

Kiscsoportos program esetén:

Jelentkezéskor a részvételi díj 50%-ának megfizetésével biztosíthatod helyed a csoportban, majd a fennmaradó összeget az első konzultációig kell megfizetned. A program 6 hetet ölel fel, az órák egymásra épülnek. A hatékonyság érdekében mindegyik órán javasolt a részvétel. Amennyiben elmulasztod az órát, közbe jön bármi és nem tudsz jelen lenni (hisz tudjuk, hogy az élet nem áll meg, és mindannyian száz felé igyekszünk teljesíteni), úgy az otthoni gyakorlásod még fontosabbá válik, amihez az óra videó felvételét elérhetővé teszem részedre. Az elmulasztott órák díját nem áll módomban visszafizetni.