Mire számíthatsz

Kombinálva a négy alappillérét ennek a holisztikus megközelítésnek figyelembe vesszük az egyéni sajátosságaidat és igényeidet, képes leszel megteremteni egy pozitív várandósság, szülés, és szülést követő időszak kereteit, mindeközben pedig életre szóló tudással gazdagodsz, és a fittségedet alapozod.

Amennyiben:

  • Szeretnéd folytatni a mozgást, és azon tevékenységeket, amiket szeretsz, anélkül, hogy azon kéne aggódnod, vajon kárt teszel-e a babádban…
  • Ágynyugalmat kért az orvosod, Te mégis aggódsz azon, hogyan készülj fel a szülés fizikai kihívásaira…
  • Ha szeretnéd tudni, hogy a szülést követő első 6 hetes periódust, mely aranyat ér, hogyan tudod kihasználni, mit tehetsz és mit nem érdemes tenned, mi az, amivel segítheted a felépülésed és szolgálod a tested…
  • Már megszületett a gyermeked, de nem igazán érted miért is nézel ki még mindig várandósnak, és miért kell még mindig aggódnod a vizeletcsepegés miatt…

Akkor jó helyen vagy!

Mindful Move Method egy előremutató, haladószellemű személyi tréning és coaching folyamat, mely átformálja a testedhez való viszonyod várandósan, szülésnél, és a postpartum időszakban. Így kiegyensúlyozottan élheted meg mindegyik szakaszt, félelem és aggódás nélkül, megtapasztalva tested képességeit.

Tudom, hogy a szülés gyakran kihívásokkal teli nyomot hagy a testünkön. Azzal is tisztában vagyok, hogy a várandósság alatt szerzett megfelelő fizikai és mentális felkészültség lehetőséget ad számodra, hogy a szülés folyamatát pozitívan, magabiztosan, gyakran gyógyító hatással, élhesd meg.

Azért vagyok itt, hogy segítsek specializált, szakértői támogatással elérni azt a szintű elmélyült és figyelmes kapcsolódást a testedhez, várandósságodhoz, szülésedhez és gyermekedhez, amilyenre szükséged van.

Holisztikus módszerem 4 alappillért használ: mozgás, légzés, táplálkozás és mindfulness. Ezzel segítem a várandósokat lehetőségeik kiteljesítésében, optimális funkciók kialakításában, erősítésben és lazításban a várandósság első szakaszától egészen a szülés utáni életükön át.