Nem kötelezünk senkit igazolások beszerzésére, mégis javasoljuk, hogy kérd az orvosod engedélyét a mozgásra, mielőtt az óránkat meglátogatod. Szívesen konzultálunk orvosokkal, amennyiben bármilyen kérdés merülne fel.

Büszkék vagyunk arra, hogy a perinatális fitnesz élvonalához tartozunk. Óráinkat az aktuális tudományos kutatásokkal alátámasztott ismeretek alapján állítjuk össze. Kiscsoportos óráinkon a megosztott optimális figyelem és a különböző erőnléti szintekhez való módosítás lehetősége biztosított. Oktatónk naprakész pre és posztnatális végzettségekkel rendelkezik.

Van lehetőség egyéni órákra a stúdiónkban bárki számára, aki még úgy érzi nem áll készen a csoporthoz való csatlakozásra, vagy a várandósságból és a szülésből adódó sajátos körülményekkel küzd (rectus diastasis, medence táji fájdalom, SI-ízületi fájdalom, elhúzódó felépülés és regeneráció, illetve egyéb egyéni sajátosságok). Ilyenkor kifejezetten javasolt egyéni, maximális figyelmet biztosító találkozásokra. Amikor már úgy érezzük, mind a tréner mind pedig saját véleményed alapján, hogy elég erős vagy, felépülésed jó irányban halad, készen állsz a csoportos foglalkozásra, nem lesz feltétlenül szükséged privát órákon való részvételre.

Mindenekelőtt arra kérünk, hogy mindig hallgass a tested jelzéseire, és azt tedd, ami a legjobban esik neked. Támogatjuk az interakciót és a visszajelzéseket az óráinkon. Ha betegnek kezded érezni magad, vagy fájdalmat tapasztalsz, vagy egy mozgás nem esik jól (várandósság alatt gyakori lehet), az oktató javasolni tud olyan testhelyzetet vagy modifikációt, mely megszünteti a fájdalmat. A biztonságod elsődleges. Kérünk, hogy minden esetben tájékoztass minket minden olyan eseményről, érzetről, mely a megszokottól eltérő, és fordulj hozzánk kérdéseiddel is. Az oktatónk felkészült a várandósság időszakát illetően, és módosításokkal biztonsággal le tudja vezetni az órát részedre.

Olyan gyakran, amilyen gyakran csak szeretnél. Hisszük, hogy a terhesség ideje alatti mindennapos mozgás hatalmas előnyökkel jár. A mozgást a várandósság alatt nem lehet elég korán elkezdeni és folytatni érdemes egészen a szülés időpontjáig, amennyiben az jól esik számodra.

A regeneráció és a felépülés időszakát illetően hasonlóan vélekedünk: már az első naptól kezdve végezhetőek azok az alap gyakorlatok, melyeket az „Alapok” rész tartalmaz, és ahogy az orvos megadja az engedélyt a mozgásra, elkezdheted az órákat lehetőségeidnek megfelelően látogatni. Ha baba mellett nem is tudsz minden nap eljönni, hogy csoportban fejlődj, otthoni gyakorlásra napi szinten lesz szükséged és reméljük igényed is.

Az „Alapozás” nálunk elengedhetetlen, és kulcsfontosságú ahhoz, hogy biztonsággal mozogj mind a várandósság, mind pedig a felépülés időszakában. Kifejezetten úgy állítjuk össze a mozgásanyagot, hogy az lehetőség szerint preventív módon megelőzze, illetve regenerálja a szétnyílt hasizom okozta problémát, valamint óvja a gátizomzatod.

Természetes olyan jellegű gátizom, vagy bármely sérülés esetén, mely kompetenciánkon kívül esik szakemberekhez irányítunk, és velük kooperációban tudod folytatni az órák látogatását.

Matracot és minden kiseszközt biztosítunk részedre. Javasoljuk, hogy hozz magaddal egy kulacsot vízzel töltve. Viselj kényelmes ruházatot, melyben könnyen és szabadon mozoghatsz. Váltócipőre, melyet szabadban nem használtál(!) szükséged lesz egyes óráinkon (MomMoves, Funkcionális edzés).

Kérjük légy tekintettel az oktatóra és az óra többi résztvevőjére, és az óra ideje alatt ne használd a telefonod.

A csoportos órákra való jelentkezéshez a motibro bejelentkező rendszert használjuk, mely felületen láthatod az aktuális órákat, kezdési időpontokat, az oktató, a jelentkezők számát, és kényelmesen telefonról vagy számítógépről is be tudsz jelentkezni, nincs szükség üzenet írogatásra. A jelentkezésedről visszaigazoló e-mailt is kapsz. Ahhoz, hogy használni tudd a rendszert egyszeri regisztrációra van szükség. Ezt a honlapról átirányítva, az első használatkor meg is teheted.

Egyéni konzultációra és állapotfelmérésre azért van szükség, mert nekünk tudnunk kell néhány fontos dolgot rólad, látnunk kell esetlegesen milyen problémákkal küzdesz, hogyan mozogsz, tudnunk kell mik a céljaid, és egy kicsit meg szeretnénk ismerni. Egyúttal neked is lehetőséged van megosztani olyan információkat, melyekről esetleg mások előtt nem igazán beszélnél, lehetőséged nyílik megismerni minket, megismerni a stúdiót és annak működés elveit. Ezután el tudod dönteni, hogy szeretnél-e velünk dolgozni, jól érzed-e magad nálunk. Számunkra pedig így van lehetőség egy előzetes mozgásprogram felvázolására, ha már ismerjük a sajátosságaidat.

Egyéni foglalkozásra és konzultációra telefonon vagy e-mailben tudsz időpontot egyeztetni. Az elérhetőségeinket az oldalon találod. Amennyiben a telefont nem vennénk fel, rövid időn belül vissza fogunk hívni.